Un bucureștean a fost prins de aparatul RADAR în timp ce încerca să „decoleze“ pe Autostrada A2 pe sensul spre Constanța

Autostrada Constanta Bucuresti. FOTO Catalin Schipor

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 62 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 238 km/h, pe autostrada București-Constanța. Toate persoanele au fost amendate, fiindu-le reținute și permisele de conducere, pentru 90 de zile.

În perioada 4 – 10 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere.

În această perioadă, polițiștii au depistat 62 de șoferi, cu vârste cuprinse între 22 și 62 de ani, care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 km/h și 238 km/h.

Pe autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța, aparatele radar au înregistrat 7 conducători auto care se deplasau cu viteze cuprinse între 186 km/h şi 238 km/h, iar pe sensul Constanța – București, un altul, care conduce cu 195 km/h.

Toți șoferii depistați au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 3.770 de lei. Ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile. Cea mai mare sancțiune a fost de 3.770 de lei, aplicată unei persoane care avea și permisul de conducere expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*