Un bărbat din Topraisar a murit în urma unei explozii urmate de incendiu. El spusese familiei că se va sinucide

Un bărbat a murit într-o explozie urmată de incendiu la Topraisar.

Un bărbat din Topraisar și-a pus capăt zilelor luni dimineață pe când era singur acasă, după ce înainte spusese familiei că are de gând acest lucru, dar nimeni nu l-a luat în serios. 

În jurul orei 8.00, pompierii constănțeni au fost alarmați prin 112 despre producerea unei explozii în anexa unei case din Topraisar. La fața locului au fost direcționate două echipaje ale ISU Dobrogea cu mașini de stingere și unul SMURD B.

Pompierii au găsit un incendiu în desfășurare, focul fiind lichidat după aproximativ 40 de minute. În încăpere a fost găsit trupul carbonizat și parțial sfârtecat al unui bătrân de 86 ani. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, bărbatul locuia singur în anexă și ar fi spus familiei dimineață, că va da foc locuinței.

La fața locului a mai fost găsită o femeie, rudă cu bătrânul, în stare de șoc, aceasta fiind preluată de către echipajul medical.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc deflagrația.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*