Un bărbat din Lazu și-a înjunghiat concubina, iar apoi a încercat să se sinucidă cu același cuțit

Casa în care a avut loc scandalul sângeros. FOTO CTnews.ro

În urma unui scandal conjugal, un bărbat din localitatea Lazu și-a înjunghiat concubina și apoi a încercat, cu același cuțit, să se sinucidă. O vecină a auzit scandalul și a sunat la 112, cei doi răniți fiind transportați la spital, femeia fiind în stare gravă. 

Scandalul a avut loc în jurul orei 10.00 în localitatea Lazu când, bărbatul în vârstă de 39 de ani, aflat în stare de ebrietate i-a reproșat concubinei că fiica lor minoră, în vârstă de 16 pleacă prea des de acasă, fiind dată de mai multe ori dispărută la poliție. La un moment dat a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în partea dreaptă a pieptului, iar apoi a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se și el tot în zona pieptului. O vecină a auzit scandalul și ia văzut pe cei doi răniți și a sunat la 112.

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și a încadrării juridice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*