Un an plin de succes pentru Club Sportiv Ovidiu. În 2019 vor fi reprezentați la Campionatele Europene

Cei trei campioni la haltere ai Clubului Sportiv Ovidiu și antrenorul Eduard Simineanu. FOTO CS Ovidiu

Anul 2018 a fost unul plin de realizări pentru sportivii din Ovidiu. Club Sportiv Ovidiu a înregistrat prin sportivii săi mai multe reușite, atât pe plan local cât și național. Cea mai bună veste pentru anul viitor este faptul că una dintre sportivele de la CS Ovidiu a fost convocată la lotul național.

Sportiva care a reușit să se facă remarcată este Ioana Maria Turcanu de la secțiunea haltere. Aceasta a reușit mai multe rezultate foarte bune la competițiile sportive din acest an, ultima fiind chiar în această lună, la București. Club Sportiv Ovidiu a participat la Cupa Steaua – București la Haltere pentru juniori și cadeți, fiind singura echipă din provincie, având de înfruntat sportivi de la Steaua, Dinamo și alte cluburi mari.

„Am reușit să obținem rezultate deosebite cu toți cei trei sportivi cu care am participat, conduși de antrenorul Eduard Simineanu, fiind vorba de un eveniment de mare anvergură. Ionuț Tuca a obținut locul II la Categoria 94 de kg, Ioana Maria locul I la Categoria 53 de kg, iar Vlad Ionuț Cepreaga, Locul III la Categoria de 69 kg“, a declarat Dan Radu, reprezentant al Clubului Sportiv Ovidiu.

Ioana Maria a fost convocată la lotul național al României pentru anul viitor, urmând a participa la Campionatele Europene.

Trăgând linie, Clubul Sportiv Ovidiu a avut un an pozitiv.

„Am avut un an plin de rezultate. La rugby, la AMRB ne-am clasat pe locul I, echipa de fotbal seniori au reușit să se claseze la jumătatea clasamentului și am avut rezultate bune și la lupte. Anul viitor sperăm să avem mai mulți copii care să îi antrenăm, crescând astfel șansele de a obține rezultate și mai bune“, a mai precizat Dan Radu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*