Un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unei mașini, a provocat un accident rutier în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța. O fată de 18 ani a fost rănită

Distracția i-a costat scump pe cei doi tineri teribiliști. FOTO IPJ Constanța

Doi adolescenți, dintre care unul minor, s-au ales cu dosare penale în urma unui accident rutier. Cel major i-a dat minorului mașina sa să o conducă, iar acesta a provocat un accident rutier, soldat cu o victimă.

Evenimentul s-a produs în seara de 6 aprilie, în jurul orei 21.10. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  un adolescent de 16 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism în parcarea publică de la Poarta 1 acces Port, dinspre Intrarea Terminal Pasageri către strada Termele Romane. Din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 18 ani care se afla între cele 2 autoturisme parcate.

Polițiștii au stabilit că autoturismul a fost încredințat pentru conducere de proprietarul acestuia, care se afla în autoturism în momentul accidentului. Au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis si vătămare corporală pe numele minorului și dosar penal pentru încredințare prietenului său, care i-a încredințat mașina.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*