UPDATE FOTO VIDEO Un adolescent a dispărut în Dunăre, în apropierea localității constănțene Rasova. Pompierii militari l-au găsit după două ore de căutări

Pompierii au căutat bărbatul dat dispărut. FOTO ISU Dobrogea cu rol ilustrativ

UPDATE: Copilul a fost declarat decedat în cursul nopții

UPDATE19.15 – Adolescentul a fost găsit înecat la 7 metri de locul unde a dispărut inițial. Trupul neînsuflețit a fost predat echipajului SMURD.

UPDATE: 20.40 – După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocol de resuscitare la fata locului, copilul a fost preluat, in hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD. Acesta va fi transportat la spitalul județean Constanța pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la fata locului

Un copil este dat dispărut și este căutat după ce a dispărut în apele tulburi ale Dunării. Tragedia s-a produs în zona localității Rasova.

Din primele informații se pare că minorul în vârstă de 14 ani ar fi încercat să își recupereze papucii luați de apă, dar a fost prins și el de curenți, iar în scurt timp a dispărut. La fața locului intervin pompierii ISU Dobrogea cu o autospecială, o barcă și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului Cernavodă. De asemenea, un echipaj al Poliției Transporturi cu o ambarcațiune participă la misiunea de căutare.

UPDATE

La căutări a plecat și un echipaj format din 3 scafandri ai ISU Dobrogea.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*