Turoperatorii turci, în vizită pe litoralul românesc

Prezidiul întâlnirii cu turoperatorii turci. FOTO Ovidiu Oprea
Prezidiul întâlnirii cu turoperatorii turci. FOTO Ovidiu Oprea

In perioada 16-21 octombrie 2016, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNĂRII, Asociaţia de Promovare BUCUREŞTI şi Turkish Airlines Constanţa, în parteneriat cu TURSAB (patronatul agentiilor de turism din Turcia) şi cu susţinerea ANAT România au organizat o vizită de documentare pentru un grup de 10 turoperatori din Turcia.

Scopul acestei vizite de documentare îl reprezintă promovarea staţiunii Mamaia şi a Satului de Vacanţă, a oraşelor Constanţa, Tulcea şi Bucureşti, a Deltei Dunării, dar şi a zborurilor operate de partenerul nostru în acest proiect, Turkish Airlines, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanţa.

Agentii de turism şi turoperatorii turci au vizitat obiective turistice, atractii şi hoteluri din Mamaia, Constanţa, Eforie, Năvodari, Tulcea şi Delta Dunării.

Serviciile asigurate în zona Constanţa – Mamaia de Asociatia Litoral – Delta Dunării, în cadrul vizitei de documentare a agentilor de turism din Turcia, au fost finanţate din bugetul ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, iar Turkish Airlines a asigurat transportul aerian al grupului.

Vizita în Dobrogea s-a încheiat miercuri, 19 octombrie, cu o sesiune de networking la care au participat peste 40 de hotelieri din Mamaia şi Năvodari şi agenţi de turism şi turoperatori din Constanţa. Vizita de documentare continuă în Bucureşti, cu două zile de vizite şi tururi locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*