Trupa Fără Zahăr cânta de două ori în aceeași zi, la Doors Club în Constanța

Trupa Fără Zahăr

Duminică, 20 ianuarie, sosesc din Dorohoi la Doors Club Constanța băieții veseli de la Fără Zahăr.

Comedie, Rock acustic, Folk alternativ și Hip Hop ş-aşa cu Bobi Dumitraş – voce, chitară acustică și Bobo Burlăcianu – voce, chitară electrică. Pe scurt: Fără Zahăr. Din Dorohoi. Râd, glumesc, da’ nu părăsesc incinta – Doors Club.

Fără Zahăr binedispun și înfrumusețează atmosfera, creând unul dintre cele mai de succes concerte, cu mare impact la public, motiv pentru care au fost programate două showuri: primul de la ora 17.00 (accesul se face de la 16.00 – 16.30) și al doilea, de la ora 20.00 (oră acces: 19.30). Pentru buna desfășurare a evenimentelor, organizatorii roagă publicul să respecte orele de acces la spectacol.

Prețul biletului este 35 de lei. Biletele se achită în avans, la sediul clubului. Info și rezervări: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*