Trupa ANTRACT concertează la Doors Club

Antract va concerta în Doors Club

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 19:30, Doors Club îți dă întâlnire cu trupa ANTRACT – concert desfășurat în cadrul turneului „Vreau să mă însor”.

Trupa ANTRACT s-a lansat în 1984 și de atunci se menține pe piața muzicală cu noi melodii și noi direcții muzicale, păstrând însă baza muzicii rock. Șapte albume și alte două materiale live au fost lansate, perioadă în care au primit susținerea unor case de discuri importante ale momentului: MediaPro Music, Electrorecord, Zone Records etc.

De-a lungul timpului, Antract au lansat melodii care au devenit hituri memorabile, ce se cântă și astăzi la concerte de fanii devotați ai trupei, care vin și revin cu fiecare ocazie pentru show-ul energic al băieților.

Duminică, 5 noiembrie, ai ocazia să te bucuri de muzica artiștilor tăi favoriți, care îți pregătesc un show viu și romantic totodată. Pentru că… băieții de la ANTRACT își caută pereche la Doors Club! Nu rata cea mai plăcută experiență live pe care doar clubul tău favorit ți-o poate oferi.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*