Trei mașini furate din străinătate, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile din Italia pentru confiscare, descoperit în Hârșova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, trei autoturisme de lux, semnalate ca fiind furate din Norvegia, Italia și Marea Britanie.

În perioada 4-5 decembrie, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, pe raza judeţului Constanţa au fost identificate trei autoturisme de lux, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul acestora se aflau trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 29 și 48 de ani, domiciliați pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră și lucrătorii din cadrul I.P.J. Constanța au stabilit că cele trei autovehicule sunt căutate de autorităţile din Norvegia, Italia și Marea Britanie ca fiind semnalate furate.

Autoturismele, în valoare de aproximativ 24.700 euro, au fost indisponibilizate, cercetările fiind continuate de către poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, pentru două dintre cele două autoturisme și de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța pentru cel de-al treilea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*