FOTO VIDEO Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia. Cinci persoane au fost rănite

Accident rutier cu trei mașini și cinci răniți în Mamaia.

Trei mașini au fost implicate duminică, într-un accident rutier în Mamaia, cinci persoane, printre care și un copil fiind rănite și duse la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit polițiștilor, un autoturism circula dinspre Constanța spre Năvodari, iar în dreptul Hotelului Amiral din stațiunea Mamaia, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două autoturisme.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța spun că în urma accidentului au rezultat cinci victime, fiind vorba de patru adulți și un copil de aproximativ 10 ani. La accident au intervenit patru echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Victimele au fost duse la spital pentru îngrijri medicale.

UPDATE

Șoferul intrat pe contrasens nu a putut fi testat dacă consumase băuturi alcoolice, dar i-au fost recoltate probe de sânge. Polițiștii au găsit în mașina respectivă un pliculeț, iar asupra pasagerului din dreapta alte 18 pliculețe cu substanță vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*