UPDATE Tragedie în Constanța. Mama și tatăl s-au sinucis după ce băiatul lor a murit de cancer

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

O familie formată din trei persoane a fost găsită moartă pe Bulevardul Tomis 334, la blocul ST8, din municipiu.

Vecinii sunt cei care au alertat autoritățile deranjați de mirosul puternic de cadavru intrat în putrefacție. Pompierii care au intrat în casă au găsit un bărbat spânzurat și femeie și un copil omorâți. Polițiștii au început deja ancheta la fața locului. Oamenii legii sunt convinși că trupurile neînsuflețite sunt acolo de mai multe zile.

Anchetatorii spun că “ușa era încuiată pe interior și nu sunt alte urme de forțare la aceasta ori la ferestre. Cadavrele nu prezintă urme de violență. Cadavrele mamei si fiului de 10 ani erau in sufragerie pe pat. Am gasit un caiet care conține înscrisuri din care rezulta ca fiul avea probleme medicale majore. Sunt conturate împrejurările unui suicid pentru părinți”, au adăugat sursele citate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*