TINIMTEX revine la Constanța pe 22 februarie

Tinimtex
Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte - TINIMTEX. FOTO arhiva CTnews

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 22 – 26 februarie 2017, cea de-a 69-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia  și reunește circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țara,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Noul an vine cu noi tendințe, iar dacă vrem să fim în pas cu moda, trebuie să aflăm care vor fi principalele noutăți ale acestei primăveri:

Dungile

În primăvara lui 2017 se poartă dungile, însă nu dungile discrete, ci cele în nuanțe puternice de roșu, galben, portocaliu ori albastru.

Imprimeurile florale

De la imprimeurile florale discrete, până la florile mari, multicolore, totul e permis în 2017.

Bustierele

Bluzele tip bustieră în primăvara lui 2017 vor deveni o piesă “must-have”.

Nuanțele de verde

Toate nuanțele de verde deschis se vor purta în 2017, de la verde deschis la verdele închis.

Influențele glam-rock

Pantofii cu talpă masivă, decorați cu ținte, bluzele negre transparente și colierele tip chocker vor fi in tendințe si in 2017.

Nuanțele neon

Nuanțele puternice neon, reprezintă alegeri ideale atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară.

Volane

Volanele se află în majoritatea colecțiilor marilor designer pentru primăvara anului 2017. Le regăsim pe bluze, fuste, rochii sau chiar genți ori pălării.

Panglici

În 2017 se poartă panglicile de tot felul. Poți purta bluze cu panglici care se prind în jurul brațelor, balerini cu panglici care se prind pe picior ori chiar coliere realizate din mai multe panglici prinse una de cealaltă.

Bejul-kaki

Este vorba despre acea nuanta aflată la limita dintre bejul pal și kaki. Ținutele compuse din piese în această culoare capătă un aspect ușor retro, dar totodată stilat.

Oricum, totul ţine de creativitate şi de modul în care fiecare reușeste să mixeze hainele ce se regăsesc în tendinţele designerilor, astfel încât să rezulte o ținută demn de admirat sau chiar invidiat.

Şi la această ediţie, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna februarie a TINIMTEX,

8 % din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

Din totalul participanților ~ 70 % sunt producători, iar comercianți ~ 30 % .

Ponderea firmelor pe județe fiind următoarea:

Bucureşti 25 %

Constanța 18 %

Braşov 12 %

Iași  8 %

Neamţ 5 %

Arad  5 %

Argeş 5 %

Suceava 4 %

Brăila 3%

Timişoara 3 %

Targu Mureş 3 %

Bistrița 3%

Bacău 3%

Sibiu 3%

Ediția din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primavară, expozanții prezenți la târg, propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor  atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter  – îmbrăcăminte adulți

Pavilion Expozițional etaj – îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii

Centrul de Afaceri Eurolitoral – îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii,  încălțăminte

Program de vizitare:

În perioada 22 – 25 februarie : 10.00 – 19.00

Duminică, 26 februarie : 10.00 – 16.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*