Tehnologie dentară de top și companii expozante de renume pot fi văzute și vizitate la DENTA II în cadrul ROMEXPO

La DENTA II se găsesc cele mai moderne tehnologii din domeniul stomatologiei. FOTO ROMEXPO

ROMEXPO organizează ediția de toamnă a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II. Manifestarea se desfășoară în perioada 5 – 7 decembrie 2019, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

Succesul în găsirea tratamentului potrivit pentru afecțiunile stomatologice ale pacienților depinde atât de calitatea echipamentelor folosite în clinicile dentare, cât și de nivelul de pregătire al cadrelor medicale.

La DENTA II se găsesc cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid, fără durere sau disconfort, fiind și evenimentul care dă posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

În plus, expoziția ilustrează tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară și prezintă oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor pentru medicină dentară .

La DENTA II aveți ocazia unică de a promova produsele companiei dvs. și de a întâlni potențiali clienți sau noi parteneri. De asemenea, puteți participa la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice.

În cadrul DENTA II are loc Congresul „Stomatologia 3D”, eveniment care se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional. Acesta este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și are ca scop actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

La eveniment sunt invitați lectori de prestigiu din România și din străinătate: Prof. Dr. Meric Karapinar – Kazandag, Profesor de Endodonție și Prodecan în cadrul Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea Yeditepe – Istanbul, Dr. David Gestakovski din Zagreb, Prof. Dr. Emilian Huțu – Profesor Emerit al Facultății de Medicină Dentară – Protetică Dentară.

Cei care doresc să se înregistreze ca expozant la DENTA II, pot accesa formularele de participare de pe www.denta.ro.

PROGRAM DE VIZITARE:

5 – 7 decembrie 2019, între 10:00 – 18:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*