Țeavă de apă spartă la Valu lui Traian

RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

UPDATE ora 1.30 PM
Ca urmare a decopertarii conductei principale de alimentare cu apa de la intrare in localitatea Valu luu Traian, echipele RAJA au constatat ca aceasta este avariata pe o lungime de peste 2 metri, motiv pentru care s-a luat decizia inlocuirii unui tronson de 7,5 metri din conducta magistrala. Din cauza complexitatii lucrarii, abonatii situati pe partea dreapta a localitatii, pe sensul de mers Constanta – Murfatlar vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 21,30.

“Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei si reluarea furnizarii de apa intr-un timp cat mai scurt” au transmis reprezentanții companiei.
Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 400 mm, de pe la intrarea in localitatea Valu lui Traian, SC RAJA SA Constanta a fost nevoita sa sisteze furnizarea apei potabile astazi, 12 martie 2016, in intervalul orar 10,00-16,00. Sunt afectati abonatii situati pe partea dreapta a localitatii, pe sensul de mers Constanta – Murfatlar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*