Taxele de depozitare a gunoiului se măresc de la 1 martie, pentru Agenții Economici. Polaris este nevoit să aplice o primă majorare de preț după 24 ani

O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook
O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook

Firmele din Constanța vor plăti mai mult pentru ridicarea gunoiului de la 1 martie 2018. Motivul este unul care nu depinde de Polaris M Holding, ci de firma care administrează Rampa de Gunoi de la Ovidiu – Tracon.

Decizia de majorare a tarifului de depozitare a deșeurilor de la 14 la 20 dolari/tonă duce la mărirea tarifului pentru firmele din Constanța.

“Polaris nu obține niciun beneficiu în urma majorării tarifului pentru depozitarea deșeurilor aplicat de Tracon, deoarece tariful pentru colectarea și transportul deșeurilor nu se majorează, ci doar depozitatrea și neutralizarea de la rampa ecologică”, au explicat reprezentanții SC Polaris M Holding pentru Constanța NEWS.

Cu alte cuvinte, banii în plus ajung la firma Tracon. Aceasta este prima majorare de preț a tarifului de depozitare a deșeurilor din anul 1994.

Această majorare este valabilă doar pentru agenții economici din Constanța, NU și pentru persoanele fizice. Firmele vor plăti 7 dolari + TVA pe metrul cub de gunoi, în creștere de la aproximativ 5 dolari + tva/mc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*