Târgul Floriilor începe la Ovidiu. Vizitatorii sunt așteptați cu produse alimentare tradiționale

Târgul Floriilor la Ovidiu
Târgul Floriilor la Ovidiu

Primaria Ovidiu in parteneriat cu Asociația Țăranii Dobrogeni, membru al Inomar Cluster organizeaza, in perioada 07-08 aprilie, ,,Targul Floriilor’’, care se va desfasura pe platoul Centrului Cultural „Elena Roizen” din orasul Ovidiu, in intervelul orar 09:00 – 19:00.

Targul reuneste gospodari și producători dobrogeni, iubitori ai tradițiilor românești care vor aduce spre degustare si comercializare produse alimentare tradiționale, gustoase și sănătoase, provenite direct din gospodăriile Țăranilor Dobrogeni.

La ,,Târgul Floriilor’’ se pot achiziționa pentru masa de sărbători, Florii și Paște, carne și preparate din carne, miere de albine și alte produse apicole, dulcețuri, gemuri, compoturi, siropuri, zacuști, lapte, brânză de toate felurile, iaurt, țuică, vin, prăjituri, obiecte meșteșugărești, ii brodate manual etc.

“Va invităm la regăsirea frumuseţii patrimoniului ţărănesc dobrogean, la regăsirea traiului sănătos și gustului inconfundabil al bucatelor de la țară şi la mărturia gestului firesc de reîntoarcere la simplitate, curățenie și normalitate.”, au transmis organizatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*