Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte TINIMTEX își deschide porțile pe 24 februarie

Tinimtex
Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte - TINIMTEX. FOTO arhiva CTnews

TINIMTEX este deja o tradiție la Constanța. Cel mai mare târg de îmbrăcăminte și încălțîminte își așteaptă cumpărătorii între 24 și 28 februarie.

Peste 200 de expozanți și producători din toată țara vin cu îmbrăcăminte de adulți și copii, lenjerie, produse home & deci și accesorii. Toate acestea vor fi la Pavilionul Expozițional. Centrul de Afaceri Eurolitoral va avea standurile cu încălțăminte, marochinărie, îmbrăcăminte din piele și blană.

Organizatorii spun că tendințele în materie de culori pentru îmbrăcăminte merg în 2016 spre orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz caşmir, albastru tropical, verde măsliniu, stormy weather, galben muştar.

Camera de Comerț Constanța (CCINA) a reușit să atragă noi firme participante, așa că la ediția din luna februarie 10% din firme sunt la prima apariție.

Din totalul participantilor ~ 73 % sunt producatori, iar comercianti ~ 27 % . Ponderea firmelor pe județe fiind următoarea:
Bucureşti 25 %
Constanța 18 %
Braşov 12 %

Președintele Camerei de Comerț a României, Mihai Daraban spune că își doreșe ca Pavilionul Expozițional să aibă un spațiu deschis de 10.000 mp. În acest fel se poate ajunge din nou la cifre record de genul celor înregistrate în 2009, atunci când 450 de firme au participat la târg.

Totodată, Daraban spune că instituția sa a depus actele necesare la Consiliul Județean Constanța pentru a lua în concesiune spațiul din Pavilionul Expozițional.

Programul de vizitare al Tinimtex este următorul:
În perioada 24 – 27 februarie : 10.00 – 19.00
Duminică, 28 februarie : 10.00 – 16.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*