Târgul de Crăciun de la Constanța, care are loc în Piața Ovidiu, deschis oficial pe 1 decembrie și nu pe 30 noiembrie, din cauza vremii nefavorabile

Afișul Târgului de Crăciun din Piața Ovidiu

Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu va fi deschis pe data de 1 decembrie și nu pe 30 noiembrie, așa cum se anunțase inițial, motivul fiind că din cauza vremii nefavorabile.

Organizatorii au anunțat vineri că din pricina condițiilor atmosferice care au făcut aproape imposibilă amplasarea majorității elementelor componente ale Târgului de Crăciun în Piața Ovidiu din Constanța, data deschiderii oficiale a Christmas Market By The Sea se va muta în ziua de sâmbătă, 1 decembrie, ora 16:00.

“Astăzi 30 Noiembrie, data stabilită inițial pentru deschiderea târgului, în Piața Ovidiu vor fi amplasate carusel, trenuleț, mașinuțe pentru copii încă nefuncționale și van-uri/căsuțe cu mâncare, van-uri/căsuțe cu băutură și van-uri/căsuțe cu dulciuri, acestea fiind deschise pe toată perioada evenimentului Sărbatoarea Subcarpați în interval orar 20:00-23:00. La data deschiderii oficiale sâmbata 1 decembrie, în Piața Ovidiu vor fi amplasate și funcționale următoarele: carusel, trenuleț, mașinuțe pentru copii, van-uri/căsuțe cu mâncare, van-uri/căsuțe cu băutură și van-uri/căsuțe cu dulciuri”, au afirmat organizatorii.

Ei au mai precizat că amplasarea cortului încălzit, amenajarea locului special pentru donații către cei nevoiași și a Căsuței lui Moș Crăciun, vor începe luni 3 decembrie, și se vor desfășura până joi 6 decembrie, finalizarea lor depinzând strict de condițiile meteo.

Totodată, perioada amplasării patinoarului va fi stabilită în decursul weekend-ului, în funcție de condițiile atmosferice.

Sâmbătă 1 decembrie, constănțenii sunt așteptați la prima seară de concerte din cadrul Christmas Market By The Sea. Începând cu orele 20:00 vor concerta -Soundopamine și Jazu.

Programul târgului va suferi următoarele modificări:

Căsuta lui Moș Crăciun: 6 – 24 decembrie 2018

Vizită Moș Crăciun: Vineri-Sambătă, 13:00 – 16:00.

Colectare scrisori către Moș Crăciun 11:00 – 22:00

Centru donații: 6 – 27 decembrie 2018

Luni-Marți-Miercuri-Joi-Vineri-Sâmbătă-Duminică – interval orar 11:00-22:00.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, începând cu data de 29 noiembrie și până în data de 27 decembrie, Primaria Constanța a blocat circulația autovehiculelor pe următoarele artere de acces spre Piața Ovidiu:

  • strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir;
  • strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Sulmona;
  • strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona;
  • bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona;
  • strada Traian la intersecția cu strada Sulmona;
  • strada Revoluția din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului;
  • strada Arhiepiscopiei cu strada Crângului;

În perioada desfășurării evenimentului, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*