Târg de joburi Constanța DB Work 2022

Ești în căutare de joburi în Olanda? Participă la târgul de joburi din Constanța și vezi dacă ți se potrivește una dintre ofertele noastre de lucru.

DB Work se ocupă încă din 2014 cu medierea și plasarea specialiștilor de pe teritoriul Europei astfel încât aceștia să își găsească locuri de muncă sigure în țări precum: Olanda, Belgia, Germania și Italia. Dacă te numeri printre cei care au nevoie să lucreze în Olanda în condiții de maximă siguranță, 100% legal și cu beneficii precum cazare sau transport asigurate, vino la Târgul de joburi din Constanța.

Când și unde se organizează târgul de joburi DB Work?

Târgul de joburi se organizează între datele 10-12 Februarie. Pentru 10 și 11 Februarie, participanții la târg se pot prezenta la Hotel Forum Continental Constanța, Strada Mircea cel Bătrân 39-41, Constanța 900658 între orele 10:30-18:30. Iar în ziua de 12 Februarie, programul este între orele 9:30-13:30.

Beneficiile angajării prin DB Work

  • Ne vom ocupa noi de obligațiile legate de cazare
  • Beneficiezi de transport local și internațional
  • Contractul de muncă este 100% legal și în conformitate cu legile din Olanda
  • Vei avea asigurare medicală
  • Vei avea parte de sprijin în adaptarea la noua țară din partea echipei de support

Pentru mai multe informații despre ceea ce oferă DB Work tuturor celor care își urmează cariera cu un job în Olanda, poți vedea clipul nostru dedicat pentru prezentarea acestor beneficii. Click aici!

Domenii de angajare și joburi disponibile

  • Naval: electricieni, tâmplari, mecanici, lăcătuși, sudori
  • Industrial: instalatori, tâmplari, sudori, operatori industriali
  • Construcții: instalatori, tâmplari, demolatori, lucrători acoperișuri
  • Logistic: operatori stivuitoare, operatori depozite
  • Medical: asistenți medicali

Acestea nu sunt singurele informații pe care le poți obține despre domeniile și joburile disponibile la DB Work. Dacă vrei mai multe detalii despre joburile DB Work, accesează clipul nostru dedicat. Click aici!

Cum pot participa la Târg?

 Înscrierile la târg se fac în baza unui formular de înscriere ce trebuie completat de către fiecare participant. În formular va trebui să completezi cu câteva dintre datele tale personale și să selectezi care sunt domeniile și specializările despre care ți-ai dori să afli informații.

Formularul se poate completa online și poate fi accesat apăsând un click pe link-ul următor. Click aici!

 De ce să alegi DB Work?

DB Work este o agenție de mediere și plasare forță de muncă în străinătate, cu ani de experiență în domeniu. Suntem specialiști în găsirea celor mai bune oportunități pentru profesioniștii care apelează la noi, iar succesul în plasarea omului potrivit la locul de muncă potrivit se bazează pe atenția acordată nevoilor candidaților.

DB Work a fost fondată în anul 2014, dar echipa din spatele companiei are experiență în domeniul naval din anul 1952 când Win Den Breejen a pus bazele primei companii de vopsitorie navală. Suntem primii pe lista celor care cred cu adevărat în abilitățile oamenilor și suntem pregătiți să oferim tuturor cele mai bune condiții de muncă în Olanda.

Viziunea noastră ca și companie nu face altceva decât să întărească mult mai bine modul în care lucrăm. Ne propunem ca în viitorul apropiat să devenim cea mai mare platformă de plasare de personal pentru cei care își doresc o carieră de succes pe teritorii de peste mări și țări.

Cum pot aplica pentru un loc de muncă?

Cel mai bun mod prin care poți să aplici la un loc de muncă este să vii la târgul nostru din Constanța. Completează formularul de înscriere pentru a-ți asigura viitorul în străinătate. Chiar dacă nu vei putea ajunge la Târg din cauza altor responsabilități, te poți înregistra oricând. Recrutorii noștri vor analiza răspunsurile tale și îți vor transmite cele mai bune oportunități de job. Click aici pentru înscriere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*