Tarabagii nu se mai înghesuie în stațiunea Mamaia și Constanța. Primăria este nevoită să reia licitațiile

Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD
Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD

La sfârșitul lunii mai, Primăria Constanța a organizat o licitație „ în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017“. Numai că agenții economici nu s-au înghesuit, rămânând multe spații nerevendicate. Drept urmare, se organizează o nouă rundă de licitații, cu speranța că de această dată vor fi mai mulți doritori.

Următoarea licitație cu scopul închirierii de amplasamente în Constanța și stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada  sezonului  estival 2017,“ a fost fixată pentru data de 19 iunie a.c. S epun la bătaie pentru municipiul Constanța spații:

– producere și comercializare sucuri naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr (utilaj specializat – vehicul/aparat);

– închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi);

– comercializare înghetată (tonetă), iar pentru stațiunea Mamaia, spații pentru:

– comercializare hand made (aticole lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

Prețurile cerute de către Primăria Constanța sunt: 990 lei/lună pentru o tonetă unde să se desfășoare activitatea de vânzare obiecte hand made în bazarul Perla – stațiunea Mamaia, 4,5 lei mp/zi pentru masinile de înghețată în municipiul Constanța și 12 lei mp/zi pentru tonetele/echipamentele  folosite la producerea și comercializarea de popcorn/suc/vata de zahar.

Reprezentanții Primăriei Constanța comunică faptul că oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisa, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației cât și zonele cu numărul de amplasamente, sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfãșurarea procedurii de închiriere, care se obțin odata cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Cei interesați trebuie să știe că documentele licitaţiei se pot procura începând cu data de 12.06.2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.  Data limită pentru depunerea ofertelor este 16.06.2017, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*