Tânără din Medgidia, cercetată pentru trafic de droguri

Captura comprimate ecstasy. FOTO Poliția Română-DIICOT
Captura comprimate ecstasy. FOTO arhiva Poliția Română-DIICOT

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant o femeie în vârstă de 22 de ani, care încerca să pună în vânzare 30 de comprimate de ecstasy. În urma percheziției domiciliare, au mai fost ridicate alte 239 de comprimate de ecstasy.

La data de 4 iunie 2017, polițiștii din Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române., sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au acționat în municipiul Medgidia, pentru prinderea în flagrant a unei persoane bănuită că intenționează să pună în vânzare droguri de mare risc aduse din Olanda.

Față de persoana în cauză, D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 ore, iar la data de 5 iunie 2017, Tribunalul Constanța a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*