Tâlhari de cimitir. Atacau bătrânele printre cruci și le luau poșetele și actele

Suspectul a fost dus de către polițiști la instanța de judecată. FOTO IPJ Constanța

Mai multe femei au căzut victime ale unor indivizi care le-au atacat și jefuit, una dintre fapte petrecându-se chiar în incinta unui cimitir. Oamenii legii au reușit însă să îi prindă pe cei doi indivizi care acționau separat.

În cursul zilei de 13 februarie, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 3 și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a depistat pe un bulevard din municipiul Constanța, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Birolui Investigații Criminale al Poliție municipiului Constanța s-a stabilit faptul că respectivul bărbat ar fi comis una dintre fapte pe data de 29 ianuarie, în jurul orei 11.30, asupra unei femei, în vârstă de 50 de ani, aflată în Cimitirul Central din Constanța, pe care ar fi deposedat-o de o o geantă în care se aflau un portofel și actul de identitate.

Totodată, polițiștii constănțeni au probat activitatea infracțională a bărbatului, care ar fi comis alte două fapte de tâlhărie, în zilele de 21 ianuarie, respectiv 9 februarie, asupra altor două femei, deposedate de mai multe bunuri.

Tot în cursul zilei de 13 februarie, în jurul orei 16.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Mangalia, care a reclamat faptul că o persoană necunoscută i-ar fi smuls poșeta în timp ce se deplasa pe o alee din stațiune.

La scurt timp de la producerea faptei, polițiștii constănțeni au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei, asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cei doi tâlhari au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Constanța. Instanța de judecată a emis ulterior mandate de arestare preventivă pe numele lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*