Sute de porții de fasole cu ciolan, dăruite constănțenilor de Ziua României

Fasole și cârnați de 1 Decembrie la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Fasole și cârnați de 1 Decembrie la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

1 Decembrie este ziua tradiționalelor porții de fasole cu ciolan. La Constanța, două locații au anunțat deja că pregătesc ceaunele.

Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu
Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu

Omul de afaceri Tudorel Chesoi, fost consilier municipal în Constanța ne-a mărturisit că pregătește peste 350 porții de fasole cu ciolan, dar și fără ciolan (pentru cei care țin post).

“Am invitat salariații, colaboratorii, prietenii dar și constănțenii care vor să ne fie alături. Este o tradiție de 7 ani la noi, de Ziua Națională. Pregătim fasole cu ciolan, aperitiv și țuică fiartă”, a declarat Tudorel Chesoi pentru Constanța NEWS.

Omul de afaceri constănțean s-a făcut remarcat prin activitatea sa de consilier local dar și pentru cadourile pe care le-a făcut an de an copiilor de la casele de plasament.

Bistro Evo din zona Peninsulară invită constănțenii pe 1 Decembrie la 100 de porții de fasole cu ciolan.

“O mâncare românească, la ceas de sărbătoare, o încercare de a le arăta colegilor nostri, oameni de afaceri, că uneori putem să și dăruim nu doar să punem profitul pe primul loc. Cu atat mai mult în această perioadă in care vorbim doar despre scumpri și măsuri fiscale mult criticate”, spune Irina Pușcașu de la Bistro Evo.

Evenimentul începe la ora 13.00, pe Bulevardul Tomis, nr. 23.

Începând cu ora 11:00, cernavodenii sunt invitați să savureze o porție din tradiționala fasole cu cârnați și o cană de vin fiert, oferite din partea Primăriei și a Consiliului Local Cernavoda.

La finalul zilei, orașul se va îmbrăca în lumini de sărbătoare, luminițele de Crăciun vor fi aprinse, iar evenimentul dedicat Zilei Naționale a României se va încheia cu un minunat foc de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*