Surpriza Primăriei Medgidia de Moș Nicolae: Luminițe de sărbători, colinde cu Narcisa Suciu și patinoar

Primăria Medgidia îmbrăcată în haine de sărbătoare
Primăria Medgidia îmbrăcată în haine de sărbătoare

Primăria Medgidia se pregătește pentru a deschide sezonul de iarnă din oraș cu un eveniment special de Moș Nicolae. Pe 6 decembrie, începând cu ora 18.00 se aprind luminițele din piațeta Decebal.

Evenimentul va fi onorat de prezența primarului Valentin Vrabie, a consilierilor locali și a altor oameni politici sau de afaceri din Medgidia.

După ce zona din centrul orașului va fi inundată de luminile multicolore urmează momentul colindelor. În acest an, Medgidia va fi colindată de Narcisa Suciu și de elevii de la școlile din municipiu.

“Am preluat mandatul acum cinci luni și abia acum trei săptămâni am deblocat conturile Primăriei. Am făcut ce s-a putut posibil, dar cu siguranță e cu totul altceva față de ce a fost până acum în municipiul Medgidia și cu siguranță Medgidia va fi centrul atracție al tuturor localităților din jur”, a declarat primarul Valentin Vrabie.

Cea mai mare surpriză este patinoarul din centrul orașului. Acesta va rămâne deschis pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. În ziua Sfântului Nicolae accesul celor care își sărbătoresc onomastica sau ziua de naștere este gratuit. Toți ceilalți elevi din oraș vor avea ocazia să viziteze patinoarul fără să plătească bilet de intrare, iar programările se fac în fiecare instituție de învățământ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*