Supernanny Irina Petrea vine la Constanța pentru workshop-ul “Capcane și Provocări ale Părinților”

SuperNanny Irina Petrea
SuperNanny Irina Petrea

Irina Petrea, cea mai cunoscută dădacă din televiziunile românești, dar și un expert în comunicarea cu cei mici revine la Constanța pentru workshop-ul “Capcane și Provocări ale părinților”. Evenimentul are loc joi, 21 Aprilie, la Cămara cu Merinde, începând cu ora 17.00.

Participarea la acest eveniment este gratuită și tocmai din acest motiv locurile sunt limitate.

În cadrul acestui seminar, părinţii vor afla detalii importante despre jocul lor împreună cu copiii, de ce este atât de problematică și de neînțeles această legătură, dar și cât este de esențial să cunoaștem nevoile celor mici pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios și sănătos. De asemenea, părinții vor putea adresa întrebări pentru a primi soluții utile de la cea mai importantă Super Nanny din România.

Super Nanny- Irina Petrea, cea mai cunoscută Super Nanny din România, și-a făcut debutul în televiziune la TVR, în 1994. Emisiunea “Supernanny” de la Prima TV (2005-2006) s-a bucurat de un succes foarte mare. Printre emisiunile realizate se mai numără “Consilier de urgenţă” şi “Copii contra părinţi” (Naţional TV). Din 2007 este colaborator al Organizaţiei Salvaţi Copiii România. A publicat articole în mai multe reviste şi a scris două cărţi.

Afiș SuperNanny la Constanța
Afiș SuperNanny la Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*