Stinge lumina pentru a celebra “Ora Pământului”

Ora pământului este sărbătorită pe 19 martie 2016
Ora pământului este sărbătorită pe 19 martie 2016

Pe 19 martie sărbătorim “Ora Pământului” la Constanța. Pentru al 5-lea an consecutiv echipa organizației Mare Nostrum aduce această sărbătoare la Constanța. Evenimentul se desfăşoară la nivel internaţional şi își propune sensibilizarea autorităţilor şi consumatorilor de electricitate faţă de problema deosebit de importantă a dioxidului de carbon, care este emis în cantităţi foarte mari în timpul producerii energiei electrice.

Sâmbătă, 19 martie, între orele 20.30 și 21.30 constănțenii sunt îndemnați să stingă lumina. Cei care vor să celebreze această zi într-un mod inedit pot merge în Parcul Tăbăcărie pentru a se bucura de o seară deosebită la lumina lumânărilor.

Participanții pot aduce becuri uzate pentru a participa la o tombolă specială cu premii surprize acordate de către Patrula de Reciclare Locală Constanța.

Voluntarii au pregătit sute de suporturi de lumânări pe care le vor folosi alături de participanți pentru a crea diverse forme și mesaje.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*