Ștefan Bănică aduce la Constanța concertul extraordinar acustic “Te iubesc, Femeie!”. Biletele show-ului de la Casa de Cultură au fost puse în vânzare

Ștefan Bănică vine la Constanța. FOTO Afișul evenimentului
Ștefan Bănică vine la Constanța. FOTO Afișul evenimentului

Nouă ani de concerte dedicate doamnelor și domnișoarelor, iar Ștefan Bănică nu se oprește aici. Concertul său extraordinar de la Constanța se transformă într-unul acustic. Fanele artistului îl pot asculta pe 5 martie, la Casa de Cultură din Constanța, începând cu ora 19.30.

Ștefan Bănică a pregătit un spectacol de suflet în care hit-urile sale din ultimii 30 ani vor reaprinde amintirile pentru spectatorii de toate vârstele.

“Muzica unește generațiile”, afirmă Ștefan Bănică, pregătit să își încânte publicul. Și asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale.

Biletele pentru show-ul “Te Iubesc, Femeie!” se găsesc online, dar și în librăriile Cărturești și la supermarketurile Carrefour. Există deja mai multe categorii de bilete.

Fanii adevărați găsesc bilete la 250 lei care includ și un CD cu ultimul album semnat de Ștefan Bănică. Totodată, spectatorii pot să achiziționeze din timp bilete pentru trei categorii:

  • Categoria I – 180 lei
  • Categoria II – 120 lei
  • Categoria III – 80 lei

Mai multe informații și noutăți despre eveniment găsiți pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*