Sportivele din Cumpăna au urcat pe podium la Cupa României la Gimnastică Ritmică

Micuțele gimnaste din Cumpăna au urcat iar pe podium. FOTO Primăria Cumpăna

Federația Română de Gimnastică Ritmică a organizat astăzi pe 15 noiembrie, ultima competiție oficială din aceste an, „CUPA ROMANIEI”.

În cadrul acestei competiții participă primele 6 sportive (probă ansamblu și individual) calificate în urmă rezultatelor obținute în Cadrul Campionatului Național ce s-a desfășurat anul acesta la Baia Mare.

Micuțele gimnaste legitimate în cadrul Clubului Sportiv „Victoria Cumpana” au reușit și de această data să obțină rezultate de excepție.

În cadrul probei de ansamblu sportivele antrenate de Elena Vlad (Ulrich Maia, Chelaru Erica, Făgăraș Daria, Gene Teodora, Banciu Amalia și Matei Miruna) au obținut locul 1.

Probă individuală 6 ani, fețele noastre au obținut următoarele rezultate:

  • Locul 1 – Ulrich Maia
  • Locul 2 – Banciu Amalia
  • Locul 4 – Georgescu Bianca
  • Probă individuală 7 ani, locul 2 – Matei Miruna.

Primarul comunei Cumpănă, Mariana Gâju felicită reușită micuțelor gimnaste pregătite de antrenoarea Elena Vlad, a părinților acestora și nu în ultimul rând mulțumește președintelui Clubului Sportiv „Victoria Cumpana” – Elena Frâncu și directorului executiv- Ion Răuță, pentru rezultatele excelente obținute în acest an competițional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*