SPIT redeschide punctul de lucru din VIVO. Dar taxele se plătesc mai rapid online

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

Serviciul de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța anunță că de luni, 23 ianuarie 2017, redeschide punctul de lucru din centrul comercial Vivo (fost Maritimo).

La standul amenajat în zona magazinului Altex se pot achita impozitele și taxele locale doar prin intermediul cardului bancar, se pot obține informații fiscale și se pot elibera date de identificare pentru aplicația E-tax împreună cu brelocul “SPIT online”.

Programul de lucru cu publicul va fi de luni până duminică, de la ora 10.00 la ora 22.00. Pentru plata impozitelor și taxelor locale se poate utiliza orice tip de card bancar, comisionul tranzacției fiind de 0%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*