SPIT reamintește constănțenilor că pot folosi aplicația e-Tax Mobile, disponibilă pentru Android și iOS

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) readuce în atenția cetățenilor aplicația e-Tax Mobile, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS încă din luna iunie 2014, dezvoltată sub forma unui serviciu gratuit, din dorința de a răspunde cerințelor contribuabililor de îmbunătățire a calității serviciilor publice oferite.

Datele de autentificare (nume de utilizator și parolă) pentru accesarea aplicației e-Tax Constanta pot fi obținute pe loc, la orice agenție fiscală sau online, în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Plata impozite” sau link-ul https꞉//etax.spit-ct.ro, caz în care datele necesare autentificării vor fi primite la adresa de domiciliu/ghișeele instituției, în funcție de alegerea solicitantului.

Astfel, prin utilizarea acestei facilități digitale pot fi efectuate plăți care se vor regăsi în istoric, citite știri săptămânale, cu precizarea că persoanele fizice și juridice care dețin mai multe conturi înregistrate cu aceeași adresă de e-mail pot comuta utilizatorul direct din aplicație, accesând secțiunea “Schimbă contribuabilul”.

Prin optimizarea de-a lungul anilor a aplicației, SPIT reconfirmă preocuparea de a identifica exigențele cetățenilor și de a le oferi cea mai bună experiență fiscală prin interesul comun, ce contribuie la dezvoltarea și consolidarea vizibilă a serviciilor destinate comunității locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*