Spectacol caritabil “Hrana si pentru suflet” dedicat persoanelor în vârstă

Teatrul de Stat Constanta (Fantasio). FOTO Catalin Schipor

LIONS Club Constanţa organizează, marti, 5 decembrie, de la ora 18.00, spectacolul de caritate “HRANĂ ȘI PENTRU SUFLET”, dedicat persoanelor în vârstă aflate în dificultate. Acţiunea se află la cea de-a XVIII-a ediţie. Gazda evenimentului este, la fel ca în ultimii ani, Teatrul Naţional de Stat Constanţa (Sala Fantasio).

 

Cu acest prilej, oaspeţii noştri de la Centrul Social Constanţa vor putea viziona comedia “Desculţ in parc”, de Neil Simon, în regia maestrului Liviu Manolache.
La spectacol au fost invitaţi să participe 150 de bătrâni, care vor primi cadouri constând în pachete cu alimente şi vor putea asista la un plăcut spectacol artistic prin care să regăsească o părticică din bucuria Sărbătorilor de Iarnă.

Partener: Teatrul Naţional de Stat Constanţa. Invitaţi: Lions Club Silistra (Bulgaria) şi Lions Club Balkanica Constanţa.

LIONS Club Constanţa este o organizaţie neguvernamentală, democratică, nonprofit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist, având la bază voluntariatul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*