Șoseaua Mangaliei din Constanța închisă, pe un tronson de drum în perioada 11 – 14 decembrie

Poliția Locală Constanța. FOTO Facebook
Poliția Locală Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că în perioada 11 – 14 decembrie traficul rutier va fi închis circulației pe Șoseaua Mangaliei, tronsonul cuprins între str. Aurora și str. dr. Alexandru Simion Marcovici pentru executarea unor lucrări de tăiere și toaletare a arborilor folosind o macara de mare tonaj.

 

Astfel, accesul va fi restricționat în zilele menționate pe acest sector de drum pentru toate categoriile de vehicule între orele 8:00 și 16:00.

Participanții la trafic care se deplasează dinspre Km 5 spre Gara CFR pot folosi ca ruta ocolitoare str. Caraiman spre bd. Aurel Vlaicu sau bd. 1 Mai, iar cei care merg dinspre Gara CFR spre Km 5 vor utiliza str Marcovici pentru a vira spre bd. 1 Mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*