Șoferii beți au fost adunați de pe șosele de către polițiștii constănțeni

Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă
Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă

Polițiștii constănțeni au scos din trafic mai mulți șoferi inconștienți. Unii fără permis, alții depistați sub influența băuturilor alcoolice.

Cel mai proaspăt intrat în colimatorul oamenilor legii a fost un individ depistat în municipiul Constanța în data de 14 mai. Atunci, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Culmea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Soveja, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Cu o zi înainte, lucrătorii Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului, din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Cei mai mulți care au încălcat legea au fost depistați în data de 12 mai, în zona Cernavodă. Atunci, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceiași situație și același echipaj de poliție l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Dc 51, direcția Dunăreni-Aliman.

La scurt timp, tot polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat o minoră, în vârstă de 16 ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Deleni, județul Constanța, a fost găsit în trafic în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Și lucrătorii postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele celor prinși pe picior greșit au fost întocmite dosare penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*