Șoferi fără permis, băuți sau drogați, depistați de polițiștii constănțeni în ultimele 24 de ore

Polițiștii au depistat persoane băute în trafic. FOTO IPJ Constanța

Șoferi fără permis de conducere, beți sau drogați au fost depistați de către polițiștii constănțeni. Pe numele lor au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat în cursul zilei de 14 mai, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Techirghiol din localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 18.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Un alt control al polițiștilor din Valu lui Traian în traficul rutier a depistat un caz mai grav decât cel precedent. La volanul unui autoturism a fost depistat un tânăr de 26 de ani, existând suspiciunea că acesta se află sub influența substanțelor interzise. A fost conducătorul auto a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, ulterior fiind stabilit faptul că acesta ingerase substanțe cu efect psihoactiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*