Șoferi de maxi-taxi, amendați de Poliția Locală după ce au fost prinși fumând la volan

Spălatul mașinii pe domeniul public te poate costa mai mult decât la o spălătorie auto. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali împart tot mai multe sancțiuni celor ce încalcă prevederile legale și normele de conviețuire. S-au dat amenzi pentru aruncat de chiștoace, pentru spălatul mașinii pe domeniul public și chiar și șoferilor de maxi taxi ce fumau „la locul de muncă“.

Direcția Generală a Poliției Locale Constanța a intensificat controalele în parcurile și de pe străzile de pe raza municipiului Constanța. O patrulă a Poliției Locale a sancționat în data de 6 aprilie o persoană care a aruncat resturi de țigară în Parcul Tăbăcărie. Alte patru sancțiuni au fost aplicat de către polițiștii locali pentru consum de alcool în locuri publice, respectiv pe strada Albastrelelor.

Oamenii legii au amendat și doi conducatori auto pentru consum de produse din tutun în mijloace de transport în comun. Un alt șofer care își spăla autoturismul pe strada Crangului din Piața Ovidiu a fost și el prins în flagrant și amendat.

Cuantumul celor opt amenzi aplicate a fost de 1.400 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*