Sezonul estival se deschide pe 15 aprilie. Concertele, primele curse aeriene externe și Învierea de la malul mării fac parte din program

Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD
Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD

Asociaţia Litoral – Delta Dunării finalizează calendarul de evenimente al verii pentru Mamaia, Litoral şi Delta Dunării, ce va fi transmis de luni către agenţiile de turism din România, ambasadele şi misiunile diplomatice ale României în străinătate, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului şi mass-media.

„Începând din luna ianuarie ne-am întâlnit la Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu organizatorii principalelor evenimente ce vor avea loc în această vară în Mamaia şi am preluat informaţii despre evenimentele din majoritatea staţiunilor de pe litoral şi din Delta Dunării de la primăriile membre, cărora le mulţumim pe această cale. Vom avea evenimente majore în Mamaia, la Vama Veche, în alte staţiuni de pe Litoral şi în judeţele Constanţa şi Tulcea, precum şi în Delta Dunării! Câteva premiere de excepţie între evenimentele verii, mai ales la Mamaia! În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premieră, din acest an vom organiza şi o Deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Weekend-ul de 1 mai va începe pe 27 aprilie, cu ediţia 20 a festivalului de muzică electronică Sunwaves. Peste 7000 turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România vor fi prezenți.

Pe 29 aprilie este Show cu mașini de drift și un mega-concert pe plajă cu trupele Vunk, Provincialii și Ionuț Galani. Turiștii vor lansa apoi sute de lampioane în Mamaia, Vama Veche și Delta Dunării.

Pe 27 aprilie are loc lansarea zborurilor spre Roma, Paris şi Bruxelles, alături de cele deja existente către Londra, Milano şi Istanbul. Toate cursele pleacă de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa.

Week-end-ul de 1 Mai va aduce pe litoral și în Delta Dunării aproximativ 40.000 de turiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*