FOTO VIDEO Incursiune în lumea luxului accesibil. Sevda Diamonds aduce la Constanța bogăția Imperiului Otoman și frumusețea aurului de 18 karate cu diamante

Bijuterii la Sevda Diamonds Constanța. FOTO Ștefan Ciocan
Bijuterii la Sevda Diamonds Constanța. FOTO Ștefan Ciocan / Constanța NEWS

Aur și pietre prețioase. Ce poate să-și dorească mai mult o femeie? Sevda Diamonds a reușit să depășească această idee și a venit în Constanța cu un magazin care îmbină luxul accesibil, cu atmosfera intimă și personală a unui loc care este făcut pentru a schimba percepția clientului despre bijuterii.

Indiferent care îți este dispoziția atunci când intri în City Park Mall, totul se schimbă la Sevda Diamonds. Aici mobilierul te duce cu gândul la bogățiile Imperiului Otoman, iar bijuteriile expuse au darul să-ți facă viața mai sofisticată. În ciuda aparențelor, magazinul Sevda Diamonds nu are prețuri mai mari, dar experiența este cu totul unică.

Viorica Rizea este, probabil, unul dintre cei mai experimentați oameni din Constanța care îți pot vorbi despre aur și diamante. Încă din primele momente ale discuției am aflat că la Sevda Diamonds găsim bijuterii din aur alb, rose, galben sau negru, iar când vine vorba de calitate știm că aici avem aur de 18 karate cu diamante și bijuterii din aur de 14 karate cu diamante sau pietre semiprețioase.

Cea mai scumpă piesă este un set format dintr-un colier, cercei și inel. Diamantele de diferite tăieturi – sferă sau baghetă – ajung la 6.84 karate. Piesa principală este decorată cu un superb smarald. Prețul de peste 124.000 lei nu a fost o problemă pentru un constănțean, așa că setul va ajunge în curând să lumineze frumusețea unei norocoase doamne. Echipa Constanța NEWS a reușit însă să surprindă câteva imagini cu acest set impresionant.

Ce găsești la Sevda Diamonds

La Sevda Diamonds găsești piese pentru femei, bărbați și chiar pentru copii, iar diamantele nu au exclusivitate. Bijuteriile de aici sunt decorate și cu smaralde sau safir. În oferta magazinului deschis la Constanța sunt inele, cercei, brățări, lanțuri, coliere sau piercinguri.

Țările de proveniență ale acestor piese sunt în special Italia și Turcia. Mărci precum Roberto Bravo, Fairline, Orsato sau Storks pot fi achiziționate de constănțeni.

Sevda Diamonds a fost deschis în vara lui 2016 și de atunci își bucură clienții cu bijuterii de calitate și mai ales cu personalul foarte bine pregătit, gata să vă ofere sugestii sau să vă ajute să alegeți piesa potrivită.

Vă invităm să admirați o mică parte din bijuteriile expuse în magazin și să urmăriți interviul cu directorul Sevda Diamonds, Viorica Rizea, realizat de către echipa Constanța NEWS.

Specialiștii Sevda Diamonds pot fi găsiți la sevda@sevda.ro și la numărul de telefon 0786 803 700.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*