Se anunță weekend aglomerat pentru jandarmii constănțeni

Jandarmii sunt pregătiți de misiuni. FOTO IJJ Constanta

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

În perioada 28 iunie – 1 iulie, jandarmii constănţeni se vor afla în zona Pieţei Ovidiu, având în atenţie desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului culinar „Festivalul Îngheţatei”.

În perioada 29 iunie – 1 iulie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia „Zilelor Oraşului Ovidiu”, dar şi la evenimentul sportiv „Supercupa României la Karting Electric – Marele ePremiu al oraşului Constanţa”.

Sâmbătă, 30 iunie, între orele 08.00-20.00, se va acţiona pentru asigurarea ordinii publice la evenimentul sportiv „World Class Fitness Festival Constanţa 2018”, ce va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Sâmbătă, 30 iunie şi duminică, 1 iulie, în intervalul orar 17.30-20.00, jandarmii vor avea în vedere siguranţa participanţilor la seminarul „Combaterea Violenţei Stradale şi Combaterea Drogurilor” organizat Parcul Tăbăcarie şi pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Duminică, 1 iulie, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la evenimentul sportiv „Kureş-lupte tătărăşti”, ce va avea loc pe stadionul „Victoria” din Cumpăna.

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*