Școlile rămân închise și miercuri în județul Constanța. Se anunță iar Cod Portocaliu

Se menține Codul Portocaliu și școlile închise. FOTO Cătălin Schipor

Având în vedere atenționările meteorologice de cod galben de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului, viscol, în perioada 27 februarie ora 23,00. – 28 februarie ora 23,00 și cod portocaliu valabil pentru data de 28 februarie în intervalul orar 9,00 – 20,00, vizând intensificări susținute ale vântului, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit iar în ședință extraordinară.

De la ora 14,00, a fost dezactivat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției însă utilajele DRDP Constanța și RAJDP Constanța vor acționa în continuare pentru degajarea carosabilului, dar va fi reactivat pe 28 februarie de la ora 09,00 până la ora 20,00.

Tot în cadrul ședinței s-a mai decis prelungirea suspendării cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru ziua de miercuri, 28.02.2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*