Școlile din județul Constanța, închise luni, 18 ianuarie

Copiii nu mai merg prin zăpadă la școală. FOTO a1.ro
Școlile sunt în continuare închise. FOTO a1.ro

Elevii din județul Constanța nu sunt nevoiți să meargă luni, 18 ianuarie la școală.

Iată dispoziția dată de Prefectura Județului Constanța la ora 17.00

“Având în vedere avertizarea meteorologica cod portocaliu emisa de anm, la propunerea Inspectoratului Școlar Judeţean Constanţa, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, constituit prin ordinul prefectului judeţului Constanţa, a hotărât ca in data de 18.01.2016 se suspendă cursurile în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Constanţa, cu excepţia celor din municipiul Constanţa, Mangalia şi Medgidia.” 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Vine Codul Galben. Problemele din timpul Codului Portocaliu nu au fost rezolvate încă: localități fără curent sau apă, drumuri blocate și trenuri anulate | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*