Școala Gimnaziala Nr. 29 ”Mihai Viteazul” Constanṭa va implementa proiectul naţional ,,Necenzurat”

„Necenzurat“ este numele proiectului național ce va fi implementat la Școala Generală nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța

Școala Gimnaziala Nr. 29 ”Mihai Viteazul” Constanṭa va implementa în perioada februarie – iunie 2018, proiectul naţional ,,Necenzurat”, proiect de prevenire a consumului de tutun, alcool şi droguri, în rândul adolescenţilor cu vârste între 12 şi 14 ani.

Proiectul național este inițiat de Agenţia Naţională Antidrog în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa şi Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Constanţa.

Proiectul pune accent pe formarea abilităţilor sociale ale elevilor, implică profesorii şi părinţii, foloseşte metode interactive, având la bază studii care dovedesc eficienţa acestui tip de intervenţii.

La nivelul Școlii Nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanṭa proiectul este implementat la clasa a VII-a A , de profesoara Moroianu Olimpia-Nicoleta.

Pe lângă activităţile destinate elevilor, acest proiect are şi un modul adresat părinţilor, deosebit de util în realizarea unui parteneriat activ şi eficient între şcoală şi familie, în educaţia antidrog a copiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*