“Școala Altfel” la Ovidius Clinical Hospital. Elevii pot învăța ce înseamnă medicina cu adevărat modernă

Bazin Aqua Energy la Ovidius Clinical Hospital. FOTO: OCH
Bazin Aqua Energy la Ovidius Clinical Hospital. FOTO: OCH

Cea mai modernă unitate medicală din județul Constanța își deschide, pentru o lună, porțile pentru elevii care participă la programul “Școala Altfel 2018”.

Grupele de elevi însoțite de profesori sunt invitate la OCH pentru a cunoaște echipa medicală, dar și pentru a intra în tainele profesiei de doctor.

Medici din diverse specialități, precum și chirurgi vor prezenta elevilor cum își desfășoară activitatea de zi cu zi cel mai mare spital privat din regiune, care oferă pacienților săi servicii medicale și chirurgicale la cele mai înalte standarde.

OCH aduce pacienților tehnologie de ultimă generație, cu dotări medicale de top, similare centrelor medicale recunoscute din Europa, pentru a oferi pacienților săi cea mai bună experiență în spital. Tinerii elevi și studenți au astfel ocazia de a cunoaște îndeaproape meseria de medic și activitățile zilnice pe care le desfășoară un medic pentru a se asigura că pacientul este îngrijit în cele mai bune condiții.

Performanța este întâlnită cu fiecare act medical, iar inovația se regăsește zilnic în sălile de operație ale spitalului, unde medicii realizează intervenții chirurgicale clasice și minim invazive, precum și premiere medicale pentru regiunea de sud-est a țării.

Pentru a înscrie o grupă de 15-25 de elevi la programul “Școala Altfel” cu OCH, sunteți invitați să solicitați programare la numărul de telefon 0724 294 644, în perioada aprilie-mai 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*