Șapte șoferi care au consumat alcool sau nu aveau permis, depistați în trafic de polițiștii constănțeni

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. FOTO cu rol ilustrativ

Tot mai multe persoane conduc mașini pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, sau fără a deține permis de conducere. În doar câteva ore, polițiștii constănțeni au depistat șapte astfel de persoane. 

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat în dimineața de 19 mai, în jurul orei 6.00, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Poarta Albă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Murfatlar, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool în aerul pur expirat.

Alte  șase persoane s-au ales cu dosare penale în cursul zilei de 18 mai.  În jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian. În jurul orei 13.30, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tineretului din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La fel a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar, un bărbat, în vârstă de 54 de ani. Individul se afla la volanul unui autoturism, pe DJ 392, între localitatățile Movila Verde și Plopeni.

Lucrătorii aceleiași secții au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Movila, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 1,10 mg/l alcool în aerul pur expirat.

Poliţişti din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat în  untrafic în localitagea Tuzla, un individ cu o alcoolemie și mai mare decât a celui din Movila – 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, nu avea nici permis de conducere.

Tot în data de 18 mai, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Săcele, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool în aerul pur expirat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*