Șantaja o tânără pentru a face sex cu ea, dar a fost săltat de polițiști

O tânără de 21 de ani din Constanța s-a prezentat la poliție și a reclamat faptul că un individ încearcă să o determine să întrețină relații sexuale cu el, folosind în acest scop, ca metodă de convingere, șantajul.

Fata le-a spus oamenilor legii că în perioada 12–18.06.2017, o cunoștiință, Geafar D. de 35 de ani ar fi încercat să determine o tânără, în vârstă de 21 de ani, să întrețină relații sexuale cu el, în caz contrar amenințând-o că va distribui două filmulețe în care persoana vătămată apare în ipostaze compromițătoare. A fost deschis un dosar de cercetare penală, iar după câteva zile polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale, în colaborare cu cei ai Direcției Operațiuni Speciale, au organizat un flagrant. Suspectul a fost prins și reținut la scurt timp după ce s-a întâlnit cu victima pentru a-și primi revendicările. A fost introdus în arestul I.P.J. Constanța pe baza unei ordonanțe de reținere, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*