Sala de sport din Cumpăna este gazda „Cupei prieteniei“ la scrimă

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna” în parteneriat cu Primăria Comunei Cumpănă, Direcția Județeană de Tineret și Sport Constanța și Asociația Județeană de Scrima organizează în pe 23 februarie, începând cu ora 13.30,  „Cupa prieteniei“ la scrima.

Evenimentul se va desfășura în cadrul sălii de sport „Elena Frîncu” din Cumpăna și este destinat probei de sabie individual, masculin și feminin la categoriile: U 13, U 11 și U 9.

Participă sportivi legitimați la următoarele cluburi: CSTA București, ACSS Voința Buftea, ACS Touché, CS Muschetaru Iași, CSS Slobozia, ACS Corona Brașov, AS Astiana Constanța și CS Victoria Cumpănă.

În ziua desfășurării competiției, între orele 9.30 -11.30, este programat un antrenament comun.

Concursul se va desfășura după regulamentul Federației Române de Scrima, cu un țur al grupelor urmat de eliminările directe.

La finalul competiției va fi organizată festivitatea de premiere, în cadrul căreia se vor acordă diplome, cupe și medalii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*