S-au înscris 130 de candidați pentru cele 98 de locuri scoase la concurs de polițist local

Lucrătorii Poliției Locale Constanța s-au apucat să facă curat pe străzi. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Constanța a scos la concurs la începutul lunii ianuarie 98 de posturi de polițist local Clasa I și Clasa III. Astăzi a expirat data la care se puteau depune dosarele de înscriere la concurs. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, 130 de persoane candidează pe locurile disponibile.

Selecția dosarelor se va face pe 8 februarie ora 12:00, proba sportivă pe 12 februarie, începând cu pra 10.00, proba de testare competențe digitale (dacă este cazul) pe 14 februarie și tot atunci și proba scrisă, iar interviul cu candidați admiși pe 16 februarie, de la ora 14.00.

Pentru Polițist Local, Clasa I s-a cerut absolvirea unei facultăți cu specializarea: poliție locală, ordine și siguranță publică, științe juridice, științe inginerești, științe economice, administrație publică, educație fizică și sport, psihologie. Pentru cea de-a doua categorie, Polițist Local Clasa III, a fost de ajuns studii liceale,  studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. Pe lângă aceasta se mai cere și limba engleză, condiție fizică, să treacă testul pentru permisul de port armă, să dețină permis de conducere și să știe să folosească un calculator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*