S-a lansat organizația județeană Constanța a partidului Alianța pentru Unirea Românilor 

Emil Letca, președintele organizației județene Constanța a AUR. FOTO AUR

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a lansat, sâmbătă, organizația județeană Constanța. Evenimentul a avut loc în municipiul Constanța, la Teatrul Elpis (str. Aristide Karatzali), începând cu ora 13:00.

Cu prilejul lansării organizației județene Constanța, a fost desemnat ca președinte Emil Letca – 34 de ani, antreprenor. În perioada imediat următoare, va fi anunțată componența Biroului Județean, demers esențial, întrucât organizația județeană Constanța va participa la Congresul AUR de la Iași, din 24 ianuarie, când se va desemna conducerea centrală a partidului.

La lansarea partidului au participat:

  • președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton-Traian Antoniadis – gazdă a evenimentului;
  • Mihai Petre – analist politic, invitat;
  • Dorin Popescu – președinte Asociația „Casa Mării Negre” – invitat,

Primii candidați oficial ai partidului:

  • Robert Eusebiu Spârcaci (26 de ani), pentru Primăria Cernavodă
  • Anișoara Floroaei (38 de ani, revenită din diaspora), pentru Primăria Lumina
  • fostul candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, George Simion.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este dispus să sprijine comunitatea elenă și eventuala candidatură a lui Antoniadis pentru Primăria Constanța.

„Astăzi, nu lansăm doar o organizație județeană. Consolidăm acum, la Constanța, o idee pornită în primăvara anului trecut, când am reușit o extraordinară performanță la alegerile pentru Parlament European. Am învins partidul aflat atunci la guvernare în diaspora, iar la Constanța neam clasat pe locul doi la nivel național, printr-o determinare care foarte rar se vede printre noi. Românii se unesc greu. Constănțenii și mai greu. 

Nu suntem doar un oraș turistic, un simplu punct estivalo-fiscal pe masa Guvernului! Dobrogenii văd libertatea altfel, libertatea noastră izvorăște din nisipul AURit și se răsfrânge în orizontul îndepărtat și indefinit al mării! Transmit astăzi declarația noastră de independență față de politicienii care văd doar banii noștri, ai dobrogenilor! Constănțeni, vă invit la victorie!”, a declarat președintele partidului, Emil Letca.

Principiile de organizare şi funcţionare ale Partidului sunt: unitate şi autonomie, iniţiativă şi cooperare, responsabilitate şi disciplină,
competenţă şi moralitate, eficienţă, transparenţă, pragmatism şi valorificarea tradiţiei, în scopul realizării unui partid puternic şi modern.

„Alianța pentru Unirea Românilor este despre dreptate! Ceea ce am văzut la Constanța la europarlamentare m-a mulțumit și am spus că trebuie să continuăm. Am promis atunci că voi fi alături de orice român din afara sistemului actual al partidelor și care va dori să candideze, la alegerile locale sau parlamentare sau oriunde avem comunități românești – Republica Moldova, Ucraina, Spania, Italia,Marea Britanie ș.a.m.d. Neamul acesta românesc s-a răspândit în cele patru zări și patru mări, din păcate. Cei care sunt anunțați astăzi candidați ai AUR nu au mai ținut niciodată un discurs în fața unui public numeros și sunt oameni cu adevărat din afara sistemului. Constanța este doar o vacă de muls pentru guvernanți – indiferent de culoarea politică și sunt convins că vom reuși să facem dreptate. Trebuie să facem dreptate!” a precizat George Simion.

La lansarea organizației județene Constanța, s-au înscris în partidul Alianța pentru Unirea Românilor peste 80 de constănțeni. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este rezultatul unificării forțelor politice românești care au în vedere interesele poporului român. Principiile doctrinare ale Partidului sunt: libertatea, moralitatea, responsabilitatea, dreptatea, democraţia, unionismul, patriotismul, egalitatea în drepturi și șanse și solidaritatea.

Pe parcursul acestei luni vor avea loc lansări de filiale în Madrid (19 ianuarie), Cluj (20 ianuarie), Baia-Mare (21 ianuarie), Focșani (23 ianuarie), Iași (24 ianuarie) și Roma (26 ianuarie).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*