S-a dat mare în faţa prietenilor, iar acum face pușcărie pentru tentativă de omor

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu
Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu

Individul care, în urma unei șicanări în trafic a încercat să își omoare adversarul strivind-ul cu mașina în zona Spitalului Medgidia a fost condamnat definitiv și deja se află în pușcărie. Este vorba de Oguzhan Tarakci de 22 de ani, din Valea Dacilor, iar fapta s-a petrecut în urma cu un an, la începutul lunii aprilie.

Potrivit anchetatorilor, condamnatul, în seara de 2 aprilie 2016 a băut împreună cu mai mulţi prieteni. În jurul orei 22.00, s-au urcat în maşină cu ei la volan şi au plecat spre Medgidia, pentru a merge să joace biliard. La scurt timp după intrarea în oraş, circula pe strada Ion Creangă, pe banda nr. 2, cu viteză redusă. A fost deranjat de manevra unui alt participant la trafic care se plictisise să meargă în spatele său şi l-a depăşit pe partea dreaptă. Încurajat de ceilalţi cinci ocupanţi ai maşinii, s-a luat după el, iar aproape de intersecţia cu strada Republicii i-a blocat maşina în trafic, în zona spitalului din Medgidia. Apoi a coborât şi, cu muşchii umflaţi de alcool şi anturaj, l-a scos pe celălalt şofer din maşină, care se afla împreună cu soţia sa, şi i-a aplicat câteva lovituri. După ce l-a înjurat, s-a urcat în maşină cu intenţia de a pleca. A văzut însă că bărbatul bătut a pus mâna pe telefon şi a bănuit că sună la 112, să îl „toarne“. Anchetatorii spun că atunci a întors maşina cu scârţâit de roţi şi s-a dus în viteză direct spre cel pe care tocmai îl bătuse. Şoferul respectiv vorbea cu un poliţist la telefon, căruia îi reclama fapta, el aflându-se în spatele maşinii sale. A văzut în ultima clipă cum autoturismul agresorului se îndreaptă cu viteză spre el şi a apucat să se ferească, sărind pe capota maşinii acestuia, înainte să îi lovească propriul autoturism. Victima a căzut la pământ, rostogolindu-se pe trotuar, sub privirile îngrozite ale soţiei sale şi ale mai multor taximetrişti care se aflau în zonă. Oguzhan Tarakci nu s-a mulţumit cu atât, şi, împreună cu pasagerul de pe scaunul dreapta faţă, a coborât şi l-au luat iar la bătaie pe bărbatul care tocmai scăpase fără a fi strivit. Un echipaj al poliţiei a ajuns în scurt timp la faţa locului, surprinzând agresiunea în flagrant. Oguzhan Tarakci a refuzat să sufle în aparatul etilotest, dar şi să meargă la spital, să i se recolteze probe biologice de sânge.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru mai multe fapte penale, printre care, cea mai grava fiind de tentativa de omor. In urma judecării faptelor, Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Mandatul a fost pus în aplicare de către polițiștii din Medgidia, Oguzhan Tarakci fiind escortat în Penitenciarul Poarta Alba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*