Rompetrol face plățile și transferul de bani mai ușor, direct prin telefonul mobil

Stație Rompetrol
Stație Rompetrol

Rompetrol Downstream, în parteneriat cu Vodafone Romania, include în reţeaua de staţii de alimentare serviciul de plăţi şi transfer de bani – M-Pesa. Utilizatorii M-Pesa pot acum să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din România. În plus, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, prin M-Pesa, fără costuri suplimentare.

“Rompetrol are ambiţia de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă şi diversificată. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienţii noştri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul de modernizare şi extindere a întregii reţele de distribuţie şi a celui de diversificare a experienţelor oferite clienţilor. În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding. Rompetrol îmbină calitatea produselor şi înalta tehnologie, valori ce se regăsesc în carburanţii premium comercializaţi în staţiile de distribuţie”, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

 

“Utilizatorii M-Pesa pot folosi, acum, serviciul de plăţi şi transfer de bani în toate staţiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat şi în regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor un număr crescut de locaţii moderne, inclusiv în zonele de tranzit unde utilizatorii se aşteaptă să găsească o varietate de servicii. Promoţional, clienţii care vor face retrageri de numerar din staţiile Rompetrol vor primi un bonus constand în minute naţionale şi internaţionale şi trafic de date în reţeaua Vodafone”, a spus Valentin Ştefan, Director Business Development, Vodafone Romania.

Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa de la Vodafone Romania poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune internet, credit pe Cartela sau existenţa unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinatate, prin serviciul de transfer internaţional.

Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa completează pachetul de facilităţi existente în reţeaua Rompetrol – gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go şi serviciile de restaurant Hei. Început în 2013, programul de modernizare a întregii rețele de distribuție constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum şi o reorganizare a spațiului interior care presupune o arhitectură modernă și utilizarea unor materiale și finisaje de calitate. Noul concept vine în întâmpinarea clienților Rompetrol cu un design premium, fiind o îmbinare între nevoile și așteptările acestora cu cele mai bune soluții tehnice. Rezultat al unei intense activităţi de cercetare, această stație definește noul standard de calitate a rețelei Rompetrol și asigură un cadru modern pentru produsele realizate de cea mai mare și modernă rafinărie din România și Europa de Sud-Est – rafinăria Petromidia. De asemenea, stațiile sunt prevăzute cu pompe de ultimă generație, dotate cu sisteme multimedia, înregistrează un consum redus de energie, pe baza unui sistem de iluminat cu tehnologie LED.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*